1. Generelle betingelser

Konkurrencene der afholdes i forbindelse med #spisudeigen kampagnen udbydes af den digitale foodserviceplatform Madværkstedet Online og Mærkevareleverandørerne – MLDK – Flintholm Company House Dirch Passers Allé 76 DK-2000 Frederiksberg CVR: 25493915

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig vores konkurrencebetingelser.

2. Hvornår kan man deltage?

Der kører adskillige konkurrencer både her på websitet samt på Facebook og Instagram. Varigheden af hver konkurrence bliver bekendtgjort her på siden eller på de sociale medier. #spisudeigen kampagnen kører overordnet fra den 15. juni til og med den 15. september 2020.

3. Hvem kan deltage?

Alle personer over 18 år, og som er bosiddende i Danmark, kan deltage i konkurrencerne. Medarbejdere i deltagende leverandørvirksomheder i kampagnen må ikke deltage.

4. Sådan deltager du i konkurrencerne

Der afvikles løbende en række konkurrencer i forbindelse med #spisudeigen. Du kan følge med i hvilke konkurrencer der er tilgængelige her på siden. Konkurrencerne kan blandt andet være følgende:

5. Hvad kan jeg vinde?

Når du deltager i konkurrencerne, kan du vinde et gavekort på 299 kr. til www.oplevelsesgaver.dk.

Gavekortet kan bruges til ophold og madoplevelser i Danmark hos udvalgte virksomheder i Horesta branchen.

Der udstedes i alt 335 gavekort, som har en samlet værdi på 100.165kr.

Gavekortene kan ikke veksles til kontanter.

Se betingelser for brug af gavekortene på: https://www.oplevelsesgaver.dk/spilleregler/

6. Udvælgelse og offentliggørelse af vindere

Vinderne bliver udtrukket på det medie konkurrencen afholdes. Det kan enten være her på spisudeigen.dk hjemmesiden, vores Facebook side eller vores Instagram side. Vinderne kontaktes direkte på enten mail eller via Facebook eller Instagram. Såfremt der ikke modtages svar på Facebook eller Instagram inden for 4 dage, udtrækkes en ny vinder. Ved deltagelse i konkurrencen giver deltagerne samtykke til, at deres navn må blive offentliggjort på kampagnens hjemmeside samt Facebook- og Instagramsider.

7. Personoplysninger

Når du deltager i konkurrencerne, giver du samtidig samtykke til, at MLDK – Mærkevareleverandørerne må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for konkurrencens gennemførelse. Når konkurrencerne er afsluttet og præmierne er uddelt til vinderne, vil dine personoplysninger blive slettet.

I overensstemmelse med persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i samt til at korrigere de oplysninger, som MLDK – Mærkevareleverandørerne har registreret om dig.